aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επέστρεψε νωρίτερα ο Κετσπάγια

Μπορεί το πρόγραμμα του Τιμούρ Κετσπάγια να ήθελε τον τεχνικό της ΑΕΚ να επιστρέφει στη χώρα μας λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα, ωστόσο οι εξελίξεις φαίνεται πως άλλαξαν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Τιμούρ διέκοψε εκτάκτως το ταξίδι του στην Κύπρο και επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα! Ο Κετσπάγια λοιπόν επέστρεψε σήμερα στη χώρα μας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως από αύριο το πρωί κιόλας θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της ΑΕΚ, προκειμένου να «τρέξουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Όλα δείχνουν πως στην Ένωση υπάρχουν μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και έτσι ο Τιμούρ ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα, ώστε να τις προχωρήσει σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση. Με την αυριανή μέρα να σημάνει ενδεχομένως εξελίξεις, αφού έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη, με τα μεταγραφικά να βρίσκονται βεβαίως στο επίκεντρο.

Ο Κύπριος που οργανώνει την προετοιμασία

Ο πρώην διαιτητής, Παύλος Αντωνίου, είναι ο ιθύνων νους πίσω από την προετοιμασία της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση έχει αναθέσει σε αυτόν την οργάνωση και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με το θέρετρο στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Ο «Δικέφαλος» έδωσε τα χέρια για συμφωνία με το γραφείο του πρώην διαιτητή, παρουσιαστή αθλητικών εκπομπών, αλλά ιδιοκτήτη τουριστικού γραφείου και εκπροσώπου που να μπορεί να διαχειρίζεται και να κανονίζει προετοιμασίες και όχι μόνο ομάδων, τον Παύλο Αντωνίου.

Σύμφωνα με τον τελευταίο, όπως μας ενημερώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ταξίδεψε πρόσφατα στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνονιτς. Το γραφείο του Παύλου Αντωνίου ήδη ξεπέρασε τις 25 ευρωπαϊκές ομάδες που συμφώνησε για την προετοιμασία της στο εξωτερικό και κυρίως στην Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ