aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπενδυτικό ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο

Επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο, επενδυτικό ενδιαφέρον προέκυψε για τον Πανιώνιο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από πρόσωπο – έκπληξη μάλιστα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Πανιώνιος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, βάζοντας πολύ γρήγορα τέλος στις… περιπέτειες της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Οι “κυανέρυθροι” πέρασαν αναίμακτα τη φετινή χρονιά, εξασφαλίζοντας την απευθείας άνοδο στην Α2 κατηγορία, παρά το γεγονός πως ηττήθηκαν στην αυλαία του πρωταθλήματος από τον Ιωνικό Νικαίας.

Με την επιστροφή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ να αποτελεί τον βασικότερο στόχο, αυτό που απασχολεί άπαντες στην Πλατεία είναι το… οικονομικό. Κι αυτό γιατί το μείζον είναι να βρεθεί επενδυτής προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει άμεσα την άνοδο και μαζί την πολυπόθητη επιστροφή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, δεν άργησε να βρεθεί ενδιαφερόμενος!

Το βασικότερο; Ήταν… αντίπαλος των “κυανέρυθρων” φέτος στη Β’ Εθνική! Το όνομα αυτού: Ίωνας Βαρουξάκης! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο “ισχυρός άνδρας” του Ιωνικού Νικαίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στα διοικητικά του Πανιωνίου, με τις πρώτες επαφές των δύο πλευρών να είναι γεγονός. Η οικονομική δύναμη του εφοπλιστή σε συνδυασμό με το γεγονός πως δίνει περιθώρια για φιλοδοξίες και όνειρα για περισσότερα από ένα χρόνια τον καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για να καλυφθεί το διοικητικό κενό και να αποκτήσει ο Πανιώνιος έναν ιδιοκτήτη με “γεμάτο πορτοφόλι”.

Επίσημες τοποθετήσεις δεν υπάρχουν ακόμη βέβαια, αφού όλα αφορούν σε προθέσεις του “ισχυρού άνδρα” του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τουSport24.gr– μοιάζει να βάζει μάλιστα στο ευρύτερο πλαίσιο της συμφωνίας και το θέμα του προπονητή. Κι αυτό γιατί φέρεται να επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου. Όχι στον Ιωνικό Νικαίας πια, αλλά στον Πανιώνιο.

Περισσότερα για το συγκεκριμένο φλερτ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αν και τις τελευταίες ημέρες έχει βουίξει η Πλατεία πως ο γνωστός εφοπλιστής μοιάζει αποφασισμένος να εμπλακεί διοικητικά στον Πανιώνιο. Το κατά πόσο αυτή του η επιθυμία να αποκτήσει “σάρκα και οστά” θα φανεί το προσεχές διάστημα. Όπως και να έχει το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφερόμενος για τους “κυανέρυθρους” δείχνει πολλά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ