aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUE«Επένδυση μαμούθ στη Δόξα Δράμας από τους Κύπριους επενδυτές!»

«Επένδυση μαμούθ στη Δόξα Δράμας από τους Κύπριους επενδυτές!»

Μια τεράστια σε αξία συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών στην πόλη της Δράμας για λογαριασμό της ιστορικής Δόξας! Η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με κυπριακή εταιρεία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν άμεσα γνωστές από τους ιδιοκτήτες.

Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν λογικό, «έπαιξε» δυνατά σε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ με σημερινό ρεπορτάζ της που τιτλοφορείται «Επένδυση μαμούθ στη Δόξα Δράμας από τους Κύπριους επενδυτές!», η ιστοσελίδα «ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ» τονίζει ότι οι επενδυτές από την Κύπρο έχουν υψηλούς στόχους.

Αυτούσιο το δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ»: «Μια τεράστια σε αξία συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών στην πόλη της Δράμας για λογαριασμό της ιστορικής Δόξας! Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αφού έκανε εξονυχιστικό ρεπορτάζ κατάφερε να φτάσει στην πηγή και να γνωρίζει αυτήν την στιγμή όλο το σχέδιο μέσω του οποίου η ιστορική Δόξα Δράμας θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της. Σεβόμενοι απόλυτα όμως τις διαδικασίες ελέγχου και ολοκλήρωσης ενός ισχυρού deal δεσμευτήκαμε να μην δημοσιοποιήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες προς όφελος όλων.

Τα σχέδια των ανθρώπων από την Κύπρο ξεπερνούν κατά πολύ τα στεγανά της πόλης και ανοίγουν ορίζοντες για ευημερία σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία. Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι κρίσιμη διότι με την ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών θα πέσουν και οι υπογραφές που θα σημάνουν και την έναρξη τόσο της επένδυσης στην πόλη όσο και της έναρξης του σχεδιασμού της νέας ομάδος που θα έχει στόχο μόνο την επιστροφή στην Super League! Λίγη υπομονή λοιπόν…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ