aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπενδύει σε Βινίσους η ΑΕΚ! Πολυετές συμβόλαιο

Επενδύει σε Βινίσους η ΑΕΚ! Πολυετές συμβόλαιο

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τελειώνει την Τρίτη (31/01) το βράδυ και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ «τρέχουν» για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το θέμα του Βινίσιους Φρέιτας, με τον Βραζιλιανό αριστερό μπακ να «πλησιάζει» στην Ένωση. Το βράδυ της Κυριακής (29/01) οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήταν σε συνεχή επαφή με τον Βραζιλιάνο και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον 23χρονο μπακ και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Λάτσιο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ιταλικά ΜΜΕ, με το «Sky Sport» να αναφέρει πως ο Βινίσιους βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ και υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο 3,5 ετών.

Να σημειώσουμε πως ο Βινίσιους αποκτήθηκε από την Λάτσιο το 2013, ωστόσο κατά σειρά έχει δοθεί δανεικός σε Περούτζια, Πάντοβα και Ζυρίχη. Μάλιστα έχει να αγωνιστεί από τις 29 Μαΐου, όταν έπαιζε δανεικός στην Ελβετική ομάδα, με την οποία έγραψε 27 συμμετοχές και 4 ασίστ τη σεζόν που μας πέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ