aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπέλεξε την εθνική Αλβανίας ο Αϊντάρεβιτς!

Επέλεξε την εθνική Αλβανίας ο Αϊντάρεβιτς!

Την απόφασή του να αποκτήσει αλβανική υπηκοότητα και να αγωνιστεί με την εθνική της χώρας γνωστοποίησε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, με τον χαφ της ΑΕΚ να ανακοινώσει μέσω των social media την παραπάνω είδηση. Ο Αϊντάρεβιτς, που είχε σουηδική υπηκοότητα και είχε αγωνιστική και με τις μικρές ομάδες των Σουηδών, τόνισε πως αισθάνεται Αλβανός και θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας.

«Αποφάσισα να επιλέξω την Αλβανία, αφού το σκέφτηκα καλά. Έπαιξα στις μικρές εθνικές της Σουηδίας μέχρι τα 21 μου. Τους τελευταίους δύο μήνες ήμουν σε επικοινωνίας με τους ιθύνοντες της Αλβανίας. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, όμως κατέληξα πως θα είμαι μέλος της Αλβανίας. Δεν έχω αγωνιστεί στην εθνική στο παρελθόν, όμως πλέον ανυπομονώ για αυτό. Όπου και να βρέθηκα, ένιωθα Αλβανός και πλέον θα γίνω και επίσημα», ήταν τα λόγια του 27χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Αϊντάρεβιτς, που γεννήθηκε στην Πρίστινα (Κόσοβο) και μεγάλωσε στη Σουηδία (εξ ου και η υπηκοότητα), έχει αγωνιστεί στο παρελθόν 14 φορές με την Εθνική Κ-21 των Σουηδών, ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ-21 ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ