aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Επαγγελματική» νίκη και… εξάδα για τον Παναθηναϊκό!

«Επαγγελματική» νίκη και… εξάδα για τον Παναθηναϊκό!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 14η αγωνιστική της Super League 1, παίρνοντας τρεις… υπερπολύτιμους βαθμούς και «σκαρφάλωσε» για πρώτη φορά φέτος στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έστω και με παιχνίδι παραπάνω!

Οι «πράσινοι» ήταν κακοί σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν αυτό που ζητάει στην παρούσα φάση ο προπονητής τους και να φτάσουν στο «τρίποντο» ανεξαρτήτως απόδοσης.

Από ασίστ του Νούνες και με ωραία ενέργεια ο Χατζηγιοβάνης σκόραρε -για τέταρτη φορά φέτος- σε κομβικό σημείο, ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 44’ και στέλνοντας την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια. Ενώ ο Περέα ήρθε από τον πάγκο και, όπως και κόντρα στην ΑΕΚ, σκόραρε στο 82ο λεπτό για να «σφραγίσει» έτσι τη νίκη του Παναθηναϊκού…

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλό τους, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε δύο τρεις περιπτώσεις στο 0-0, ενώ από το 6ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπεχαράνο, αλλά έφυγαν ξανά από το ΟΑΚΑ χωρίς βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (87’ Καμπετσής).

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ