aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπανέρχεται η Κροτόνε για Κουτρουμπή, «παίζει» του Λουντ στη Σταντάρ

Επανέρχεται η Κροτόνε για Κουτρουμπή, «παίζει» του Λουντ στη Σταντάρ

Ένα χαρτί απομένει ουσιαστικά για να ολοκληρωθεί η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα. Οι «πράσινοι» αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό 1,3 εκατ. ευρώ (σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται το 10% της Στουτγκάρδης), ενώ γίνεται προσπάθεια για να αυξηθεί το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ίσως και μέσα στη μέρα να τελειώσει το θέμα και ο διεθνής με τις Ελπίδες της Γερμανίας μόλις κλείσει οριστικά η συμφωνία θα αναχωρήσει για τη Λισαβόνα για να περάσει ιατρικά και να οριστικοποιήσει τους όρους της δικής του συμφωνίας.

Στο μεταξύ, οι πωλήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς είναι και κάτι που επιδιώκει η διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν. Η Κροτόνε βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και έχει στην κορυφή της λίστας της τον Γιώργο Κουτρουμπή. Η ιταλική ομάδα είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι προσφέροντας 1,3 εκατ. ευρώ, ωστόσο τότε είχε καταλήξει σε άλλη επιλογή παίκτη, όμως είναι πολύ πιθανό να επανέλθει και με μια αντίστοιχη προσφορά η μεταγραφή θα γίνει.

Εξάλλου, ανοιχτό είναι το ζήτημα της πώλησης του Ρόμπιν Λουντ στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Φινλανδός μέσος κέντρισε το ενδιαφέρον των Βέλγων από την παρουσία του στα προκριματικά του Europa League. Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να επιδιώξει την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Βέλγους από πιο πλεονεκτική θέση και να κερδίσει ένα μεγαλύτερο ποσό. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τον πουλήσει και με πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ειδάλλως δύσκολα θα εισπράξει πάνω από 400.000 ευρώ και απλώς θα γλιτώσει 250.000 ευρώ μαζί με τους φόρους από το υπόλοιπο συμβόλαιο του παίκτη. Ο Λουντ είναι σε επαφή με τον μάνατζέρ του και το θέμα θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ