aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπανεκκίνηση με δύο μεγάλα ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ

Επανεκκίνηση με δύο μεγάλα ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ

Έπειτα από απουσία τριών και πλέον μηνών, η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Αγώνες που, αρχικά, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, στα πλαίσια της προστασίας μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αφενός στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον απόηχο των δικαστικών «μαχών» ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αφετέρου στο Ολυμπιακό Στάδιο και το αθηναϊκό ντέρμπι, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον – ταλαιπωρημένο από την επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Δώνη – Παναθηναϊκό. Μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή σήμερα, ο Άρης περιμένει τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη, με τις δυο ομάδες να έχουν εξασφαλισμένο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ατρόμητος, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης θα διεκδικήσουν την πρωτιά στα πλέι άουτ, με τους Θεσσαλούς να υποδέχονται τους Αρκάδες και τους Περιστεριώτες να ταξιδεύουν στην Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα χρειάζεται απαραίτητα το «τρίποντο» καθώς, μετά την αφαίρεση των 12 βαθμών, η διαφορά από τον προτελευταίο Παναιτωλικό μειώθηκε στον ένα μόλις βαθμό. Ο σύλλογος του Αγρινίου κοντράρεται με τη Λαμία, ενώ ο ουραγός Πανιώνιος φιλοξενεί τον Βόλο, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος.

ΠΛΕΪ ΟΦ

Σήμερα
21:30 Άρης – ΟΦΗ

Αύριο
19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Ολυμπιακός 66
*ΠΑΟΚ 52
ΑΕΚ 51
Παναθηναϊκός 44
ΟΦΗ 34
Άρης 34
*(ΠΑΟΚ: -7 βαθμοί)

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Σήμερα
19:15 Πανιώνιος – Βόλος

Αύριο
18:45 Ξάνθη – Ατρόμητος
19:15 Λάρισα – Αστέρας Τρ.

Μεθαύριο
20:00 Λαμία – Παναιτωλικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Ατρόμητος 32
Λάρισα 30
Αστέρας Τρ. 30
Λαμία 27
Βόλος 27
*Ξάνθη 18
Παναιτωλικός 17
*Πανιώνιος 11
(Πανιώνιος: -6 βαθμοί, Ξάνθη: -12 βαθμοί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ