aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπαφή Λυμπερόπουλου-Πετράτσι για Βέρντε

Επαφή Λυμπερόπουλου-Πετράτσι για Βέρντε

Σε ανοικτή γραμμή με τη Ρόμα προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Ιταλία.

Συγκεκριμένα το Calciomercato τονίζει πως υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Νίκο Λυμπερόπουλο και τον αθλητικό διευθυντή των Τζιαλορόσι, Τζιανλούκα Πετράτσι, προσθέτοντας μάλιστα πως «ο ελληνικός σύλλογος θέλει έντονα τον παίκτη και πιέζει για να τον έχει άμεσα»!

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με το Calciomercato, η συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Ρόμα και του ατζέντη του Βέρντε πραγματοποιήθηκε αλλά δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, αυτό που σημειώνουν οι Ιταλοί, είναι πως αποφασίστηκε ο 23χρονος εξτρέμ να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία την Τρίτη με την Ρόμα και να αξιολογηθεί από τον Φονσέκα.

To βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ κρατά ψηλά στην ατζέντα της την υπόθεση του Ιταλού ακραίου της Ρόμα και προσπαθεί να την ξεκαθαρίσει άμεσα. Προκειμένου έτσι ή αλλιώς, το θέμα του εξτρέμ να προχωρήσει και το συντομότερο ο παίκτης που έχει ζητήσει για τα άκρα ο Μιγκέλ Καρντόσο, να ενταχθεί στο υπόλοιπο σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ