aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Επαφές Παναθηναϊκού με Λαμκέλ Ζε»

Βελγικό δημοσίευμα αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Πρόκειται για τον 24χρονο Καμερουνέζο εξτρέμ, που ανήκει στην Αντβέρπ και έχει συνεργαστεί στο Βέλγιο με τον Λάζλο Μπόλονι.

Το βελγικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου θα φτάσουν στο Μποσουίλ σύντομα για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε. Ο Μπόλονι έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο εξτρέμ και γνωρίζει πώς να πάρει τα περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Καμερουνέζος είναι ένα σημαντικό πιόνι για την Αντβέρπ. Οι ντρίπλες, η ταχύτητα, η τεχνική και τα κοντρόλ του, τον έκαναν ένα απ’ τα σημαντικότερα στοιχεία επί ημερών Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον πρώην παίκτη του και να επανενωθούν στην Ελλάδα».

Φέτος ο πανύψηλος άσος (1,92μ.), που είναι και μια φορά διεθνής με το Καμερούν και έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Λιλ, έχει πέντε συμμετοχές και μία ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ