aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕντοπίστηκε αυτός που πέταξε την μπύρα στον Ίβιτς

Εντοπίστηκε αυτός που πέταξε την μπύρα στον Ίβιτς

Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα των πλέι οφ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στην Λεωφόρο, όπου τραυματίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, από ένα κουτάκι μπύρας, το οποίο έπεσε από την εξέδρα, έχουν επισκιάσει για τα καλά κάθε κουβέντα σχετικά με αγωνιστικά θέματα.

Οι «πράσινοι» μάλιστα, δεν θέλησαν να καλύψουν το περιστατικό με τον Σέρβο προπονητή, αλλά προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω. Όπως ενημέρωσαν, μάλιστα, κινήθηκαν άμεσα και κατέθεσαν στην ΕΛ.ΑΣ. όλο το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους, έτσι ώστε να εντοπιστεί από τις Αρχές ο άνθρωπος που πέταξε στον 40χρονο Σέρβο προπονητή το μεταλλικό κουτάκι μπύρας από τις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» και οδήγησε στη διακοπή του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ταυτοποίησης και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα εντοπιστεί, ενώ αναμένεται να του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο της Λεωφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ