aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΈνταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στο «Καραϊσκάκης»

Ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στο «Καραϊσκάκης»

Ο εκνευρισμός στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού ήταν διάχυτος μετά την ήττα από την ΑΕΚ (1-2) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Μια μερίδα εξ αυτών ήρθε σε αντιπαράθεση με δυνάμεις της αστυνομίας κοντά στα επίσημα και για λίγα λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση, που μεταφέρθηκε ακόμη και εκτός του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα έγινε και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Τελικά, στη σύλληψη πέντε οπαδών του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (1-2).

Επεισόδια ξέσπασαν τόσο στις κερκίδες, όσο και σε χώρους κοντά στο γήπεδο αλλά και περιμετρικά του «Καραϊσκάκης» και από τις συγκρούσεις που έγιναν μεταξύ οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ οι αρχές προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ