aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ενόχ και Σιλά για αντι-Ζέκα

Η φυγή του Κάρλος Ζέκα αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του ψάχνουν εδώ και καιρό την αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του και έχουν ξεχωρίσει δύο ονόματα, τα οποία βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους. Ο λόγος για δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, τον Σενεγαλέζο Εγιόνγκ Ενόχ (21:30) και ο διεθνής από το Μάλι, Γιακούμπα Σιλά, όπως γράφει η ιστοσελίδα «leoforos.gr».

Ο πρώτος έχει μείνει ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης και οι «πράσινοι» φέρονται να τον έχουν ήδη προσεγγίσει και να τον έχουν σε προτεραιότητα. Είναι 30 ετών και έχει θητεύσει σε Άγιαξ και Φούλαμ, ενώ είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό. Επαφές έχουν γίνει και με τον Σιλά, ο οποίος είναι 26 ετών, επίσης αμυντικό χαφ, αγωνίζεται στη Ρεν και μπορεί να αποκτηθεί μόνο με τη μορφή δανεισμού. Εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, ίσως και ωρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ