aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ενδιαφέρον για Ερντίν Ντεμίρ»

Όπως είναι γνωστό στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νίκλας Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας ώστε το ρόστερ να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, φέρονταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Γκάμπριελ Σίλβα της Ουντινέζε.

Για τη θέση αυτή, ένα νέο όνομα βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ από το Βέλγιο, από το τριφύλλι υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Σουηδού αριστερού μπακ της Μπέβερεν, Ερντίν Ντεμίρ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος Ντεμίρ σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την Αγγλία όσο και από τη Γερμανία ενώ από τον βελγικό σύλλογο δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για να τον πουλήσουν καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2018. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος αποτελεί και την τελευταία τους ευκαιρία να αποκομίσουν κάποιο οικονομικό όφελος από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο του απόκτημα, τον Ματίας Γιόχανσον καλωσόρισε μέσω social media η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Σουηδός οπισθοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ