aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈνχελς: «Πλεονέκτημα ότι δεν θα διαβάζω εφημερίδες»

Ένχελς: «Πλεονέκτημα ότι δεν θα διαβάζω εφημερίδες»

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένχελς, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του στην Αγγλία που δεν έγινε ποτέ, στα χρήματα που έδινε η Μπόρνμουθ για να τον αποκτήσει, στον ερχομό του στον Ολυμπιακό και στον ελληνικό Τύπο.

«Η Μπόρνμουθ θα πλήρωνε 15.000.000 ευρώ για να με αποκτήσει, όμως τραυματίστηκα στον ώμο στο πρώτο παιχνίδι του Champions League με τη Λέστερ. Έμεινα εκτός τρεις μήνες και δεν μπόρεσα να αποδείξω την αξία μου. Ήμουν απογοητευμένος που δεν κατάφερα να πάρω εκείνη την μετεγγραφή. Είχα την χειρότερή μου σεζόν μετά από αυτό που έριξε την τιμή μου. Αλλά 15.000.000 ευρώ για μένα; Είμαι αρκετά ρεαλιστής για να κοστολογήσω τον εαυτό μου. Αυτός ο σύλλογος ήθελε να πληρώσει μέχρι και 20.000.000 ευρώ πέρυσι, τα οποία τα βρίσκω υπερβολικά. Δεν έχει πληρωθεί τέτοιο ποσό για αμυντικό στο βελγικό πρωτάθλημα», σχολίασε Βέλγος κεντρικός αμυντικός σε Μέσο της χώρας του.

Για την κριτική που δέχτηκε μετά τις ήττες της Μπριζ στο Champions League, είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική και πάντα ήμουν ειλικρινής για το ότι θέλω να παίζω. Αλλά το όνειρο αυτής της μετεγγραφής κάθε φορά σχολιαζόταν αρνητικά, κάτι που με κούρασε πάρα πολύ. Έχω διαβάσει ακόμα και ότι η σύντροφός μου ήθελε να πάω στην Αγγλία, επειδή είναι από τη Βρετανία. Παιδιά, σας παρακαλώ. Το πρόσωπό μου ήταν κάθε μέρα στις εφημερίδες εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Μπόρνμουθ. Είναι δύσκολο να το χωνέψω. Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη μετεγγραφή μου στον Ολυμπιακό και είναι το ότι δεν θα μπορώ να διαβάζω τις ελληνικές εφημερίδες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ