aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένας Θρύλος ετών… 96!

Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς συμπληρώνει σήμερα 96 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Ο Θρύλος της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού. 96 χρόνια γεμάτα τίτλους, διακρίσεις και αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνιας.

10/3/1925-10/3/2021:  96 χρόνιας ένδοξης ιστορίας για τον Ολυμπιακό. Μια ζωή γεμάτη τίτλους και διακρίσεις για το καμάρι του Πειραιά. Τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Τον σύλλογο που έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα του στις εγχώριες διοργανώσεις και με τις επιτυχίες του στην Ευρώπη κάνει περήφανους όλους τους Ελληνες. Ο «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς», όπως είναι το πλήρες όνομα του συλλόγου, σήμερα γίνεται 96 ετών. 96 χρόνια περηφάνιας.

96 χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Στιγμές μαγικές και ανεπανάληπτες. Στιγμές, που τον μετέτρεψαν σε Θρύλο. Στιγμές που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στο βιβλίο του ελληνικού αθλητισμού. Στιγμές που έκαναν εκατομμύρια Ελληνες περήφανους. Ο Ολυμπιακός, που συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας. Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου και έχει ξεφύγει έτη φωτός από τους υπόλοιπους συλλόγους της χώρας. Η ομάδα του Πειραιά σήμερα γιορτάζει 96 χρόνια ζωής και ένδοξης παρουσίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενας σύλλογος – υπόδειγμα, που πρωταγωνιστεί παντού.

Σε όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά, εντός και εκτός συνόρων. Ναυαρχίδα του συλλόγου φυσικά είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο με την σωστή καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζει να γράφει ιστορία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με αμέτρητες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ο ηγέτης του συλλόγου παρά τις δυσκολίες συνεχίζει να επενδύει και να γιγαντώνει τον Ολυμπιακό. Στηρίζει τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες έχουν κάνει άλματα προόδου. Αλματα προς καταξίωση. Ευρωπαϊκά μεγαθήρια έχουν υποκλιθεί στο «ερυθρόλευκο» μεγαλείο. Στην ομάδα που ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο σύλλογο που αγαπάει και το αποδεικνύει έμπρακτα με τις κινήσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ