aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈνας ντετέκτιβ γύρισε από το... αεροδρόμιο την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Ένας ντετέκτιβ γύρισε από το… αεροδρόμιο την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος να ντύσει στα πράσινα τον Αμπντουλαγιέ Σισοκό, όμως, ένας ειδικός σύμβουλος της βελγικής αστυνομίας άναψε… κόκκινο! Διαβάστε το story στο gazzetta.gr!

H αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου που θα έρθει και θα κάνει διαφορά στον Παναθηναϊκό θα είχε σταματήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο εκλεκτός είχε εντοπιστεί. Η συμφωνία με τον ίδιο, δεδομένη. Όπως και με την ομάδα του. Όλα κανονισμένα. Ο Αμπντουλαγιέ Σισακό ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο, να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει τον δανεισμό του στο Τριφύλλι!

Τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να χαλάσει την μεταγραφή. Λίγες ώρες πριν ο Σισακό και ο ατζέντης του φιξάρουν τα εισιτήρια για την Ελλάδα, ένας ντετέκτιβ έβαλε… φρένο στην μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Φρανκ Ντουρί! Τον προπονητή της Ζούλτε Βάρεγκεμ! Ο Ντουρί που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2011, αν και είχε δώσει την συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του 23χρονου Γάλλου στον Παναθηναϊκό, πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και άφησε στα κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό! Το να υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή αυτή την ώρα συγκεντρώνει λίγες, ελάχιστες πιθανότητες.

Ο 64χρονος κόουτς μέχρι το 2007 εκτός από το ποδόσφαιρο, είχε και ενεργό ρόλο στην αστυνομία του Βελγίου! Ήταν ντετέκτιβ και είχε ειδικό ρόλο στην εξιχνίαση ληστείων. Μάλιστα, πριν υπογράψει στην Ζούλτε, έφτασε μια ανάσα από το να έρθει στα μέρη μας, καθώς ήταν ο εκλεκτός του Αχιλλέα Μπέου για να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ