aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ένας άλλος Κετσπάγια

Mπορεί την Τετάρτη (5/10) τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Τιμούρ Κετσπάγια να προσπάθησαν να δώσουν στίγμα αλλαγής κλίματος με τις ομιλίες που έκαναν στα αποδυτήρια των Σπάτων, όμως η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα πολύ περίεργη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Ηλεκτρισμός και ένταση, ανάμικτα με παγωμάρα.

Εκείνο πάντως που όλοι οι ποδοσφαιριστές παρατήρησαν, ήταν την αλλαγή στο ύφος με το οποίο ο Κετσπάγια έκανε την ομιλία του. Και αυτή η αλλαγή του Γεωργιανού τεχνικού, έγινε ακόμα πιο εμφανής στην προπόνηση της Πέμπτης, όχι μόνο στη συμπεριφορά, αλλά και στο τρόπο δουλειάς.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που ο Κετσπάγια σταμάτησε τόσες πολλές φορές το δίτερμα και έδινε οδηγίες στους παίκτες. Και μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου, «έθιξε» και ένα από τα κυρίαρχα θέματα των τελευταίων ημερών, που αφορά την δουλειά που κάνει (ή δεν κάνει) στην τακτική.

Βεβαίως με μόνο μια προπόνηση, δεν υπάρχει ασφαλές δείγμα γραφής, ως προς διαφορές (ή βελτίωσης) στον τρόπο δουλειάς του Κετσπάγια ή στον κώδικα επικοινωνίας του, με τους ποδοσφαιριστές. Είναι άγνωστο δηλαδή αν όντως ο Γεωργιανός τεχνικός σκοπεύει να αλλάξει ή να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα πάνω στην δουλειά του και στην επαφή του με τους παίκτες. Πάντως είναι γεγονός πως μια σχετική βελτίωση στο κλίμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, υπήρξε στην χθεσινή (6/10) προπόνηση, σε σχέση μ’ αυτό της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ