aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕν αναμονή ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό...

Εν αναμονή ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό…

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και όπως είναι φυσικό το μυαλό όλων στην ομάδα είναι να καταφέρουν να κάνουν το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ημέρα πάντως για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς πέρα από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ αναμένονται οι ανακοινώσεις των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου. Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν θα επισημοποιήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους σήμερα τις αποκτήσεις των Ζοσέ Σα και Ματίας Ναουέλ, δύο παικτών που μπορούν να δώσουν πάρα πολλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή σεζόν.

Ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και η υπόθεση του Γιάγια Τουρέ, o οποίος παρά τα όσα ακούστηκαν και το εμπόδιο που εμφανίστηκε, όπως φαίνεται θα φορέσει και εκείνος τα ερυθρόλευκα, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας και δημιουργώντας ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου του Θρύλου. Πάντως, αυτό που αρχικά είχε προκύψει είναι ότι το πιο πιθανό είναι η ανακοίνωσή του θα γίνει τη Δευτέρα (03/09)

Υπομονή, λοιπόν, με τη σημερινή ημέρα σε κάθε περίπτωση να αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ