aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έμεινε με το «αχ» ο Πανιώνιος!

Χαμένη ευκαιρία! Ο Πανιώνιος μπορεί να μην ήταν καλύτερος, αλλά είχε την ευκαιρία του αγώνα στο 90ο λεπτό ώστε να σκοράρει και να φύγει με το εκτός έδρας τρίποντο από την Τρίπολη (0-0). Ο Γρίβας την… σπατάλησε και οι «κυανέρυθροι» έμειναν με το «αχ», αφού ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα τους αύξανε κατά πολύ τις πιθανότητς για την συνέχεια και στο δύσκολο έργο που έχουν για την παραμονή!

Εξαιρετικός από το 46’ μέχρι το 70’ ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει… πλεκτό και έμεινε «άσφαιρος». Στους 15 βαθμούς ο Πανιώνιος, στο -3 από την Ξάνθη που έχει παιχνίδι λιγότερο και στο -5 πλέον από τον Παναιτωλικό! Την επόμενη αγωνιστική, οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούνται από την Λαμία, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο για την μάχη της 7ης θέσης!

Το ματς

Με τα… μπούνια μπήκε στο ματς ο Πανιώνιος! Με τον Λυμπεράκη πρωταγωνιστή λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά λίγο η αστοχία και λίγο η ατυχία δεν του το επέτρεψαν, αφού στο πρώτο λεπτό δεν βρήκε εστία μέσα από την περιοχή και στο 7’… σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Όπως και στην πρώτη αγωνιστική, οι «κυανέρυθροι» έπαιζαν εξαιρετικά στην κόντρα-επίθεση με την ταχύτατη μεσοεπιθετική τους γραμμή. Σιγά-σιγά βέβαια και οι Αρκάδες άρχιζαν να ανεβαίνουν και άγγιξαν το γκολ, όμως το δεξί δοκάρι σταμάτησε αυτή τη φορά τον Λουίς Φερνάντεθ.

Το cooling break έριξε τον ρυθμό του αγώνα, ο οποίος ανέβηκε ξανά μετά το 35’. Ο Πανιώνιος ατύχησε καθώς τραυματίστηκε και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Αστέρα να συνεχίζει να
ψάχνει το γκολ αλλά να βλέπει τον Κότνικ να σταματάει τις βολίδες των Μουνάφο και Λουίς Φερνάντεθ. Ενδιέμσα, ο Πανιώνιος είχε χάσει την δική του μεγάλη ευκαιρία, με τον άλλον τερματοφύλακα τον Παπαδόπουλο να είναι ο πρωταγωνιστής, αφού έκανε την επέμβαση του αγώνα στο τελείωμα του Τσιλούλη!

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος από τον Αστέρα, με τον Ράσταβατς να κάνει πιο κινητική την ομάδα του βάζοντας τον Δουβίκα αντί του Μπαράλες. Οι γηπεδούχοι έβαλαν την μπάλα κάτω, έπαιζαν στρωτό ποδόσφαιρο και πίεζαν αφόρητα τον Πανιώνιο. Αποδείχτηκαν, όμως, φλύαροι και άστοχοι στην τελική προσπάθεια και το νέο cooling break στο 70ο λεπτό τους έβαλε… φρένο! Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι αλλά δεν μπορούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου να πράξουν το σωστό και ο Πανιώνιος έδειχνε διάθεση να βρει μία κόντρα για να σκοράρει και να φύγει νικητής. Και την βρήκε με την συμπλήρωση 90 λεπτών, αλλά ο Γρίβας δεν… το πίστεψε και δεν κατάφερε να βρει την μπάλα από την μικρή περιοχή, σπαταλώντας την ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο και να αυξήσει σε μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητές του για παραμονή στην κατηγορία!

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο, Βαλιέντε – Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Ντέλετιτς – Μπαράλες.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ – Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς – Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης – Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης, Λυμπεράκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ