aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Έμεινε ελεύθερος παίκτης που γλυκοκοιτάζει ο Ολυμπιακός!

Έμεινε ελεύθερος παίκτης που γλυκοκοιτάζει ο Ολυμπιακός!

Τίτλους τέλους στην σχέση του με την Μπρεστ που περιείχε μία άνοδος στην Ligue 1 και μία εύκολη παραμονή έβαλε ο Γιοάν Κουρ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος ακραίος μέσος, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος (7 ασίστ) σε συνέντευξη του στην γαλλική εφημερίδα Ouest – France εξήγησε τους λόγους που έφεραν το διαζύγιο.

«Ήμουν καλά εδώ. Ήθελα να συνεχίσω, όμως ο Γκρεγκ Λορενζί (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) δεν ήθελε να περιμένει. Μου είπε ότι ήθελε την απάντηση μου μέσα σε 24 ώρες. Του είπα ότι είμαι 30 ετών, ότι έχω οικογένεια και ότι δεν μπορούσα να δώσω οριστική απάντηση μέσα σε 24 ώρες. Ήθελα να σκεφτώ το Σαββατοκύριακό και να δώσω την απάντηση μου την Δευτέρα. Δεν το δέχθηκε και κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν υπολόγιζε στα αλήθεια σε μένα».

Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου εμπλέκει κι άλλες ομάδες στην υπόθεση, τονίζοντας ότι ο Κουρ ήθελε να φύγει από την ομάδα: «Έμαθα ότι λέει σε διάφορες ομάδες με τις οποίες μιλάει, ότι αν του δώσουν τα ίδια χρήματα με την Μπρεστ, τότε θα πάει σε εκείνες. Ο Γιοάν μάλλον δεν γνώριζε ότι είχα αυτές τις πληροφορίες και γι’ αυτό του έδωσα 24 ώρες για την οριστική του απάντηση. Από την στιγμή που μας έλεγε ότι η Μπρεστ ήταν η προτεραιότητα του και του κάναμε μία καλή πρόταση, τότε θα περίμενε κανείς να την δεχθεί άμεσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ