aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλπίζει σε αναστολή της «καμπάνας» με ΑΕΚ η Κραϊόβα

Ελπίζει σε αναστολή της «καμπάνας» με ΑΕΚ η Κραϊόβα

Η τιμωρία της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για τα όσα έγιναν στο ματς της Πέμπτης με την Χόνβεντ είναι δεδομένη. Ο τραυματισμός του διαιτητή από κροτίδα θα στοιχίσει στους Ρουμάνους όπως όλα δείχνουν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο (πιθανότατα 50.000 ευρώ), ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου ελπίζει να παίξει με κόσμο απέναντι στην ΑΕΚ.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει, όπως όλα δείχνουν, εκτάκτως τη Δευτέρα, αλλά στόχος της Κραϊόβα είναι να αναστείλουν την εκτέλεση της τιμωρίας έδρας μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που σκοπεύουν να καταθέσουν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, θα βασιστούν σε ένα… ελληνορουμανικό δεδικασμένο.

Συγκεκριμένα, στα προκριματικά του Euro 2016 και στον αγώνα με την Ελλάδα είχαν γίνει επεισόδια που οδήγησαν σε τιμωρία έδρας. Ωστόσο οι Ρουμάνοι κατάφεραν να αναστείλουν την εφαρμογή της ποινής και να παίξουν με κόσμο στο παιχνίδι με τη Φινλανδία που ακολούθησε, εκτίοντας τελικά την «καμπάνα» στο ματς με το Μαυροβούνιο για το Nations League το 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ