aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλπίζει και περιμένει η ΑΕΚ για Αραούχο

Ελπίζει και περιμένει η ΑΕΚ για Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο και η παραμονή του στην ΑΕΚ από τη… λήξη της τελευταίας σεζόν αποτελεί διακαή πόθο όλων στην ομάδα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος που με τα γκολ του θα κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να τον ξεπεράσουν. Και φαίνεται πως στην «Ένωση» έχουν βάσιμους λόγους να πιστεύουν πως η επιστροφή του Αργεντινού φορ είναι εφικτή, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο πλευρές έχουν διατηρήσει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και εξαιρετικές σχέσεις, ενώ σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» υπήρξε επικοινωνία ανάμεσά τους προ λίγων ημερών. Πέραν αυτού, ο «Τσίνο» δεν είναι καθόλου βέβαιο πως υπολογίζεται στα βασικά πλάνα της Λας Πάλμας για την προσεχή σεζόν, καθώς πέραν του ότι μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα, δεν έχει πάψει η αναζήτηση της ισπανικής ομάδας για μια ηχηρή προσθήκη επιθετικού που θα «κατεβάσει» τον Αραούχο στην ιεραρχία των επιθετικών. Ο ίδιος, δε, δεν κρύβει μιλώντας στο περιβάλλον του πόσο δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο στο πέρασμά του από την Ελλάδα, όπου λατρεύτηκε από τους φιλάθλους.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει εντοπίσει κάποιες λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της, ωστόσο φαίνεται πως όλες τους αποτελούν εναλλακτικές επιλογές, καθώς βασική της προτεραιότητα είναι ο 25χρονος άσος. Άλλωστε στην ομάδα θεωρούν πως πρόκειται για σίγουρη λύση, εγνωσμένης αξίας κι αποτελεσματικότητας, που δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής και γι’ αυτό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν.

Φυσικά η στάση αυτή ενέχει το ρίσκο να μείνει η ΑΕΚ να περιμένει τον Αραούχο ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αυτός να μην έρθει ποτέ, ωστόσο στην «Ένωση» εκτιμούν πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει εγκαίρως, είτε θετικά ώστε να επιστρέψει ο παίκτης, είτε αρνητικά ώστε να προλάβουν να κλείσουν έναν άλλον φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ