aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έλντερ Λόπες ως το 2022 στην ΑΕΚ

Μεταξύ ΑΕΚ και Λόπες είχαν συμφωνηθεί τα πάντα για το νέο τριετές συμβόλαιο του Πορτογάλου αριστερού μπακ, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη νωρίτερα μέσα στη σεζόν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Το μόνο που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές, ένα διαδικαστικό θέμα, το οποίο έγινε σήμερα (08/01) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσία και των εκπροσώπων του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Λόπες υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του ως το καλοκαίρι του 2022, κλείνοντας έτσι μετά την απόκτηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς ένα από τα θέματα που είχαν προτεραιότητα.

Πλέον στην ΑΕΚ αναμένεται να πάρουν σειρά τα επόμενα άμεσα ζητήματα, όπως η πιθανή πλέον ανανέωση και του Τάσου Μπακασέτα (μετά την πρόσφατη επαναπροσέγγιση από τον ίδιο τον Έλληνα διεθνή) και η πρόταση στην Μπολόνια για την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου με κανονική μεταγραφή, ενώ στο πλάνο υπάρχει και η επικείμενη συμφωνία με τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς ενόψει καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Έλντερ Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από τη Λας Πάλμας και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρόκρισης στους 32 του UEFA Europa League, αλλά και της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά 39 εμφανίσεις με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και δύο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ