aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαElite Ολλανδοί σφυρίζουν στους ημιτελικούς Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Elite Ολλανδοί σφυρίζουν στους ημιτελικούς Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές σφυρίχτρες έρχονται για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας φέρνει δύο Ολλανδούς από την Elite κατηγορία της UEFA, με μεγάλες παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Συγκεκριμένα την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Τετάρτης (24/6, 19:00), ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ ορίστηκε να σφυρίξει ο Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον επίσης Ολλανδό, Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του «Καραϊσκάκης» (24/6, 21:30) θα βρεθεί ο πολύπειρος Μπιορν Κάιπερς, με τους Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα, 4ο τον Τάσο Παπαπέτρου και στο VAR τους Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός), Ιορδάνη Απτόσογλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ