aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλ Καντουρί: «Δεν θέλαμε να πάρει αήττητος τον τίτλο ο Ολυμπιακός»

Ελ Καντουρί: «Δεν θέλαμε να πάρει αήττητος τον τίτλο ο Ολυμπιακός»

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος ο ΠΑΟΚ, αλλά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού που δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα, σχολίασε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Πανηγύρισα με τα παιδιά, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλό μου είχα το παιχνίδι που έρχεται και θα χάσω. Είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Ξέρω ότι τα παιδιά θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε σήμερα και θα κρατήσουμε τη δεύτερη θέση».

Για την παρουσία του στα πλέι οφ: «Σήμερα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι ως ομάδα. Είχαμε μια δύσκολη σεζόν, με πολλούς τραυματισμούς, νέο προπονητή. Ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς. Έχουμε όμως τώρα τη δεύτερη θέση και πρέπει να τη διατηρήσουμε. Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα στην Ελλάδα».

Για το ματς της Τετάρτης: «Να παίξουμε όπως σήμερα. Πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα, καθώς έχουμε ποιότητα. Είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης στα προηγούμενα παιχνίδια, που είναι από τα σημαντικότερα στο ποδόσφαιρο. Όταν δεν είσαι καλά πνευματικά, τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο δεν πηγαίνουν καλά. Σήμερα παίξαμε ως ομάδα, παλέψαμε και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Για το αν είναι σημαντικότερη η ψυχολογική ώθηση από τη νίκη ή οι τρεις βαθμοί: «Νομίζω και τα δύο. Οι τρεις βαθμοί ήταν πολύτιμοι για το ξεκίνημα του αγώνα της Τετάρτης και φυσικά ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας. Δεν θέλαμε να τελειώσει αήττητος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως κάναμε εμείς πέρυσι και τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά αυτή η νίκη θα φέρει καλή ενέργεια στην ομάδα για τη συνέχεια.

Για το περσινό αήττητο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Ας δούμε τα θετικά. Ας θυμηθούμε τον περσινό αήττητο τίτλο, που ήταν πολύ δύσκολος. Δεν θέλαμε να τα καταφέρει κι ο Ολυμπιακός και το πετύχαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ