aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕκτός τρεις εβδομάδες ο Ελ Καντουρί, προσπαθεί για Άρη ο Κρέσπο

Εκτός τρεις εβδομάδες ο Ελ Καντουρί, προσπαθεί για Άρη ο Κρέσπο

Λίγες ώρες μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στην Παρασκευή στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στη Νέα Σμύρνη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, το φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμών. Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκαν σε μαγνητική το μεσημέρι της Παρασκευής για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Ο Ισπανός σέντερ μπακ υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα του ορθού μηριαίου και θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 4/1.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υπέστη μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ συνεχίζουν τα προγράμματά τους. Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ