aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκτακτο Δ.Σ. στη λίγκα για εκ νέου αίτημα παρουσίας κόσμου στα γήπεδα

Έκτακτο Δ.Σ. στη λίγκα για εκ νέου αίτημα παρουσίας κόσμου στα γήπεδα

Μετά από έγγραφο αίτημα των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΟΦΗ και Ατρόμητος, η Super League θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη (18/6) με τηλεδιάσκεψη.

Θέμα του έκτακτου Δ.Σ. θα είναι η εκ νέου υποβολή αιτήματος προς την πολιτεία, για την παρουσία φιλάθλων στα υπολειπόμενα παιχνίδια της περιόδου, για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών, ο πρόεδρος της λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου μαζί με τον εκπρόσωπο του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, είχαν επισκεφτεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και είχαν υποβάλει το σχετικό αίτημα.

Ο υφυπουργός είχε επιφυλαχθεί και ταυτόχρονα είχε ζητήσει μια ομόφωνη απόφαση του συνεταιρισμού σχετικά με το εν λόγω αίτημα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην ιστοσελίδα soccerplus, o γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, τοποθετήθηκε για το θέμα, υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Έχουμε πει ότι θα το δούμε αυτό το αίτημα, είναι νωρίς όμως για πούμε άμεσα τι θα γίνει. Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες, είναι και η γενικότερη εικόνα για το πως πάει η χώρα. Πρέπει κατά τη γνώμη μου για τα Play Off τα φετινά και τα Play Out ίσως να δούμε αν θα εφαρμοστεί εδώ και να το βάλουμε στην ατζέντα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δηλαδή δεν χάθηκε ο κόσμος να γίνουν τα Play Off και τα Play Out όπως είναι αν είναι να μας πουν “παιδιά καλύτερα να μην το ρισκάρουμε τώρα που τελειώνουν οι αγώνες”. Ας το δούμε πιο μελετημένα για το νέο πρωτάθλημα. Θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ