aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εκπέμπει SOS ο Ηρακλής!

Οι μέρες περνούν, εξελίξεις δεν φαίνεται να υπάρχουν στην έλευση επενδυτών και ο Γηραιός συνεχίζει να… ακροβατεί σε μία λεπτή κλωστή. Σε σημείο μάλιστα που να κινδυνεύει πλέον ακόμα και με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική από τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει η «Live Sport». 

Κι αυτό γιατί ο Σπύρος Παπαθανασάκης συνεχίζει το… κρυφτό εδώ κι εβδομάδες, καθώς δείχνει να μη μπορεί να βγει αγοραστεί για την ΠΑΕ. Είναι δε τόσο άσχημα τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς, που δεν έχει κλείσει ακόμα προπονητικό κέντρο κι ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένει με τα χέρια δεμένα, μη γνωρίζοντας καν ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Πέρα από αυτό βέβαια, ο Ηρακλής θα πρέπει να πληρώσει για τις ενημερότητες, φορολογική κι ασφαλιστική, να διακανονίσει χρέη, να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, αλλά και να περάσει τέλη Ιουνίου την επιτροπή αξιολόγησης της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος πλέον να είναι άμεσος. Κι όσο περνάει ο χρόνος τόσο σφίγγει ο κλοιός για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, εξ ου κι αναμένονται νέες κινητοποιήσεις από τον κόσμο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ