aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκοψε Κωστή ο Μαρτίνς, πάει δανεικός

Εκτός των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ο Ιωάννης Κωστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «to10.gr», η οποία κάνει λόγο πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στο γκρουπ των… κομμένων. Μάλιστα, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Όταν ολοκληρώθηκε η χρονιά ο Ολυμπιακός διέθετε πάνω από 50 επαγγελματικά συμβόλαια. Αριθμός πολύ μεγάλος, δίχως μάλιστα σε αυτόν να περιλαμβάνονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας. Μια κατάσταση που η διοίκηση των Ερυθρόλευκων, σε συνεννόηση με τον προπονητή, αποφάσισε να διορθώσει. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από δανεισμούς ή ήταν «νέες αφίξεις», αλλά όχι «πρώτης γραμμής».

Ο Μαρτίνς ανάλαβε να εξετάσει όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο σύλλογος, να τους παρακολουθήσει σε προπονήσεις και αγωνιζόμενους, να τους βάλει στη διαδικασία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε συνθήκες προπόνησης επιπέδου Ολυμπιακού. Και ήδη σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει πάρει τις αποφάσεις του. Καθώς χθες έστειλε στο δεύτερο γκρουπ τέσσερις ακόμη παίκτες που κρίνει, είτε ότι δεν είναι στο επίπεδο που θέλει είτε ότι χρειάζονται να βρεθούν σε ομάδες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, τη Δευτέρα ενημερώθηκαν ότι δεν θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα πλέον οι Γιασίν Μεριά, Νεμάνια Νίκολιτς, Ιωάννης Κωστή και Φοντέ Καμαρά. Οι τρεις πρώτοι ήταν και οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (μαζί με τον 18χρονο γκολκίπερ Ηλία Καραργύρη), που δεν αγωνίστηκαν λεπτό στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αν και βρίσκονταν στην αποστολή. Ο Μαρτίνς επέλεξε να μην τους βάλει στο παιχνίδι του Περιστερίου και το πρωί της Δευτέρας ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Για τον  Μεριά υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και της Αραβικής Χερσονήσου και υπάρχει αίσθηση ότι σύντομα θα αποχωρήσει με μεταγραφή. Αντίθετα, ο Βόσνιος δεξιός μπακ Νίκολιτς (19), ο Κύπριος μέσος Κωστή (20) και ο αριστερός Καμαρά (22, Γουινέα) αναμένεται να δοθούν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, οι Μάριος Βρουσάι, Νίκολα Τσούμιτς, Θανάσης Ανδρούτσος και Ούγκο Κάιπερς, παραμένουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και διεκδικούν τη θέση τους στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Ενώ στο δεύτερο γκρουπ προπονούνται ακόμη ο Γιώργος Μαρίνος, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο, αλλά και ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Αζαξιό ως δανεικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ