aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Έκλεισε» με πρόστιμο ο ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δείτε πόσα θα πληρώσει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Πρόστιμο επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Σούπερ Λίγκας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών, στο πλαίσιο της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 12.000 ευρώ, έπειτα από τα όσα έγιναν στο ματς της τελευταίας (6ης)αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/5/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 31/5/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ