aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκλεισε Αυλωνίτη ο Παναθηναϊκός!

Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος… προβάρει ο Τάσος Αυλωνίτης! Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, το όνομα του οποίου «παίζει» από τις αρχές του μήνα (όταν και προτάθηκε) στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», οι οποίοι θα ολοκληρώσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη 13η φετινή μεταγραφή τους!

Αξίζει να σημειώσουμε πως ΚΑΙ ο Αυλωνίτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, και βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Έλληνα τεχνικού μεταξύ των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, από την οποία έψαχνε κάποια καλή περίπτωση… Μεταξύ ομάδας και παίκτη, λοιπόν, υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και οι δύο πλευρές έχουν, ουσιαστικά, συμφωνήσει. Άρα, μέχρι τη Δευτέρα, όταν και λήγει η διορία για την απόκτηση ελεύθερων, αναμένεται ο Αυλωνίτης να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Χαρτς, μένοντας, ωστόσο, ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει περάσει από Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Καβάλα και Πανιώνιο, πριν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, το 2014 -και για τα επόμενα δύο χρόνια- μετρώντας 18 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Τον Φεβρουάριο του 2016, δε, είχε δοθεί δανεικός στη Στουρμ Γκρατς, πραγματοποιώντας 16 εμφανίσεις με τους Αυστριακούς. Έχει αγωνιστεί στις μικρότερες εθνικές ομάδες Νέων (με την οποία, το 2009, έκανε το ντεμπούτο του) και Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ