aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκατσε στο τέλος και το πλήρωσε ο Πανιώνιος

Έκατσε στο τέλος και το πλήρωσε ο Πανιώνιος

Μπορεί να ήταν καλύτερος στο μεγταλύτερο μέρος του ματς, ξνα προηγήθηκε δίκαια στο σκορ (με τον Ανσαριφάρντ), όμως ο Πανιώνιος έκατσε πίσω στο τέλος με σκοπό να κρατήσει το σκορ και το πλήρωσε. Ο Τζημόπουλος με εξαιρετικό μακρινό σουτ λίγο πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, παίρνοντας έναν ακόμα σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Ο εκ των κορυφαίων του πρώτου μέρους, Μπεν στο 3′ και ο Κόρμπος στο 6′ νικήθηκαν από τον Πασχαλάκη, ενώ ο Μπεν στο 14′, και ο Ανσαριφάρντ στο 24′ άργησαν χαρακτηριστικά και δεν τελείωσαν τις προσπάθειες τους μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ.

Με τον Μασούντ σε ρόλο δημιουργού και τον Μπεν να απειλεί από τα πλάγια ο Πανιώνιος κυριάρχησε και κατάφερε να φτάσει στο γκολ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή (από ασίστ του συμπατριώτη του) και με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη

ΣΚΟΡΕΡΣ: 43′ Ανσαριφάρντ-79′ Τζημόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 33′ Γαρουφαλιάς, 46΄ Κοζορώνης, 80′ Σκόνδρας, 90′ Ζάιρο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκούλας (Θεσσαλίας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Β. Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (68′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπεν (81′ Σαββίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (68′ Γιάκος), Κούτρης, Μιχαήλ, Μαμπουλού (75′ Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Ακόστα (62′ Βιντάλ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ