aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκανε του… κεφαλιού του ο Λεβαδειακός

Έκανε του… κεφαλιού του ο Λεβαδειακός

Σε… πάρτι μετέτρεψε το «ντέρμπι παραμονής» ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί είδαν τον Ηρακλή να είναι ανταγωνιστικός για 60 λεπτά, αλλά κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο σε ένα τρίλεπτο με δύο κεφαλιές των Γιακουμάκη και Τόνι Σίλβα, για να έρθει ο Μάντζιος στο φινάλε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα (3-0).

Ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Λεβαδειακός, καθώς έφτασε τους 12 βαθμούς, με τον Ηρακλή να συνεχίζει να βρίσκεται ουραγός με 3 και να έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο για την σωτηρία του!

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61’ Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76’ Βασιλείου), Μάντζιος, Τόνι Σίλβα (87’ Καλτσάς).

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Μάγκας, Μεντί, Τόπι.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Καρακγούνης (76’ Μοντέιρο), Λουκίνας (70’ Περόνε), Λεοζίνιο, Λάμπρου (57’ Πασάς).

Στον πάγκο: Περνίς, Στάμου, Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης.

Διαιτητής: Νικόλαος Ανούσος (Λακωνίας)

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ