aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκανε το τραπέζι ο «υπότροπος» Γιάγια Τουρέ

Έκανε το τραπέζι ο «υπότροπος» Γιάγια Τουρέ

Σε γνωστό εστιατόριο του Μικρολίμανου γευμάτισαν σήμερα (5/12) το μεσημέρι οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Γιάγια Τουρέ να αναλαμβάνει το κόστος του τραπεζιού για τους συμπαίκτες του.

Αυτή την ενέργεια πολλοί την συνέδεσαν με το γεγονός ότι το μέλλον του Ιβοριανού μόνο βέβαιο δεν είναι στην ομάδα του Πειραιά, με τους… ψιθύρους να κάνουν λόγο για αποχαιρετιστήριο τραπέζι, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πάντες για τη συνεργασία αυτών των λίγων μήνων.

Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο λόγος αυτής της κίνησης είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο 36χρονος χαφ είχε αργήσει πάρα πολύ σε μία από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, κάτι που δεν είχε γίνει πρώτη φορά, με αποτέλεσμα βάσει κανονισμού να έχει πληρώσει αρκετά πρόστιμα, όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ των παικτών.

Έτσι, αυτά τα χρήματα διατέθηκαν σήμερα προκειμένου να βγουν όλοι οι παίκτες και να γευματίσουν σε γνωστό εστιατόριο του Μικρολίμανου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ