aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκανε το καθήκον του και περιμένει ο Πλατανιάς

Έκανε το καθήκον του και περιμένει! Ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του ΑΟ Χανιά στο κρητικό ντέρμπι και πλέον περιμένει να δει το αποτέλεσμα στο Σπάρτη-Ολυμπιακός που διεξάγεται αύριο για να ξέρει αν θα προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Για να προκριθεί η ομάδα του Παράσχου θέλει να μην νικήσει η Σπάρτη τους Πειραιώτες, καθώς σε αυτό το σενάριο μετά θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο και θα μετρήσει η διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Τα Χανιά αιφνιδίασαν τον Πλατανιά, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Μάνιας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντιλαβέρ σε προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να ψάξουν όχι μόνο την ισοφάριση αλλά και την ανατροπή. Και την έκαναν μέσα σε ένα τρίλεπτο.

Στο 24’ ο Ντίντακ βρήκε τον Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε την ατομική προσπάθεια και με πλασέ ισοφάρισε το σκορ. Τρία λεπτά μετά δε, ο Ηλιάδης έκανε τη σέντρα και ο Ντίνας με κεφαλιά από το ύψος του δευτέρου δοκαριού, έγραψε το 2-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ καθώς κρατούσε εύκολα τους αντιπάλους του μακριά από την εστία του. Κάπως έτσι, το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκρισή τους αλλά να περιμένουν το αποτέλεσμα του Σπάρτη-Ολυμπιακός για να γνωρίζουν σίγουρα εάν θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Μάνιας (89′ Μαργαρίτης), Σταματής (57′ Ντούμος), Αποστολόπουλος (65′ Λύρας).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Καρυπίδης, Πριντέτα, Ηλιάδης (71′ Τσουράκης), Ντίνας (81′ Βάντερσον), Ντιντάκ, Μενδρινός, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68′ Γκνιάτιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ