aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκανε πλάκα με τρομερό Μπρίτο η Ξάνθη

Έκανε πλάκα με τρομερό Μπρίτο η Ξάνθη

Πω πω μια Ξάνθη!

Η ακριτική ομάδα επικράτησε 3-1 του πολύ κακού Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος και ενώ είχε σκοράρει δις πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μπρίτο που «χτύπησε» δις, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3’ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 8’με εκτέλεση φάουλ (που σκοράρει έτσι και κόντρα στην ΑΕΚ). Ο Γέντρισεκ σκόραρε στο 36’ και έφερε ουσιαστικά την ομάδα του αγκαλιά με τη νίκη. Δύο ασίστ ο Λουσέρο. Ο Μάζουρεκ σημείωσε στο 88’ το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μόρας (60′ Χαντάκιας), Μίχαϊ, Μαρινάκης, Μπράβο (46′ Μπεχαράνο), Λόπες (46′ Μάρκος Πάουλο), Ρόζα, Μασουρέκ, Ντίας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία (69′ Μελιόπουλος), Τριάδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο (86′ Κίκε Μπουλά), Γεντρίσεκ (78′ Ρότσε).

Γκολ: 3′, 8′ Μπρίτο, 36′ Γεντρίσεκ

Κάρτες: 7′ Μόρας, 66′ Μίχαϊ, 70′ Μοράρ / 33′ Μεχία, 37′ Κασάδο, 70′ Μελιόπουλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ