aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Είναι ο «Ironman» του Ολυμπιακού

Ο Σεμπά είναι ο «Ironman» του Ολυμπιακού! Γενικότερα δεν μας έχει συνηθίσει να μένει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός και αν πρόκειται για κάποια μορφή βαριάς θλάσης που τότε αναγκαστικά θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό για να επιστρέψει στη δράση.

Για να επιστρέψουμε στο παρόν, ο Σεμπά πέρασε ένα μικρό σοκ πριν από το ματς του Καμπ Νόου απέναντι στην Μπαρσελόνα, όταν τον πόνεσε το γόνατό του και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όλα αυτά συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Του έγινε ένα μικρός καθαρισμός, οι γιατροί του είπαν ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις προπονήσεις γύρω στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες, αλλά τελικά ο Σεμπά βάλθηκε να τρελάνει κόσμο.

Στις προπονήσεις έχει γυρίσει εδώ και τέσσερις ημέρες και προχθές είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Κ20, δείχνοντας ότι είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (18/11) και κυρίως για τον ευρωπαϊκό «τελικό» με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα (22/11).

Ο Σεμπά για το ματς με τους Πορτογάλους είναι απαραίτητος στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού. Για αυτό το λόγο, ο 57χρονος τεχνικός έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Αναφορικά με το φιλικό απέναντι στην Κ-20, έληξε 4-2 υπέρ της πρώτης ομάδας. Απλώς κάποια στιγμή με την πρώτη χρησιμοποιήθηκαν και παιδιά από τους Νέους. Τα γκολ για τους νικητές έβαλαν οι Ζιλέ (δύο), Κούτρης και Καρσελά. Στα θετικά για τον Λεμονή ότι έπαιξαν εκτός του Σεμπά, οι Μποτία και Ελαμπντελαουί, οι οποίοι επίσης αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Σπόρτινγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ