aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Είμαστε τυχεροί που κάθε μέρα που ξυπνάμε υπάρχει ο Παναθηναϊκός»

«Είμαστε τυχεροί που κάθε μέρα που ξυπνάμε υπάρχει ο Παναθηναϊκός»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή,  «Καλημέρα τι κάνεις» της Αντελίνας Τελώνη του καναλιού ΑΡΤ και μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την οικονομική του κατάσταση, τονίζοντας πως είναι τυχερός που κάθε μέρα που ξυπνά υπάρχει ακόμα ο σύλλογος. «Δεν μιλάω με Αλαφούζο».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός των πρασίνων είπε: «Κάποια στιγμή ήθελα να μιλήσω για να λυθούν οι απορίες του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι υπήρχαν προβλήματα που βέβαια δεν φανταζόμουν ότι θα γίνονταν τόσο μεγάλα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και υπάρχει πίστη ότι θα βρεθεί λύση. Οι δυσκολίες αυτές σε κάνουν να θες κάθε μέρα να δώσεις παραπάνω για να μείνει ζωντανός ο σύλλογος. Ο κόσμος ξέρει τα προβλήματα αλλά αν δεν είναι εκεί δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είμαστε τυχεροί που κάθε μέρα που ξυπνάμε είναι ακόμα ζωντανή αυτή η ομάδα. Όταν είχα έρθει ως παίκτης είχα πει ότι δεν είμαι Παναθηναϊκός. Όταν όμως φοράς αυτή τη φανέλα την σέβεσαι. Όταν ως παίκτης ιδρώνεις τη φανέλα και στη συνέχεια σου κάνει την τιμή να σε έχει προπονητή θες να δώσεις τα πάντα. Εγώ θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα για αυτή την ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αλαφούζο και τα όσα διαδραματίστηκαν με την αποχώρησή του: «Η σχέση μου ήταν καλή με τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι ο ιδανικός πρόεδρος για έναν προπονητή. Τον αφήνει ήσυχο να κάνει τη δουλειά του. Δεν είχαμε και καθημερινή επικοινωνία. Από ό,τι ξέρω έχει βρει και αυτός μία ομάδα με αρκετά χρέη. Κάποιες κινήσεις ή κάποιες φιλοδοξίες οδήγησαν σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρώτη προειδοποίηση ήταν όταν είχαμε κάνει μία συνάντηση με τον Λυμπερόπουλο και τον Αλαφούζο όταν τελείωσε το πρωτάθλημα όταν μας είπε ότι δεν έχει άλλα λεφτά. Προβληματιστήκαμε και οι δύο γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί πράγματα. Είπαμε όμως ότι θα το παλέψουμε με παίκτες πιο φθηνούς, δυστυχώς κάποια πράγματα που δεν έγιναν όπως ακούγαμε ανάγκασαν τον Λυμπερόπουλο να φύγει. Στη συνέχεια είδα ένα διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα. Μειώσαμε το μπάτζετ και μπήκαμε μία σειρά και ξαφνικά και εγώ το έμαθα από την ανακοίνωση έφυγε ο Αλαφούζος. Ήταν δύο πολύ δύσκολες ημέρες. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά τότε και είχαμε πει να μιλήσουμε όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Από τότε δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αυτός θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας για τον Παναθηναϊκό: «Αγωνιστικά σε αυτό τον μήνα θα ξέρουμε από τις αντιδράσεις των παικτών πού θα πάμε. Οι πληρωμές γίνονται από κινήσεις που κάνουμε εμείς. Οι παίκτες δεν έχουν πάρει τη δόση του Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα έχουν δικαίωμα προσφυγής. Από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος δεν συμμετέχει ο μοναδικός τρόπος είναι να πουληθεί παίκτης. Αυτή τη στιγμή λειτουργούμε γιατί σεβόμαστε το κλαμπ. Σίγουρα δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των παικτών όμως δεν μπορώ να ζητήσω πράγματα που θα μπορούσα. Είναι επαγγελματίες, σέβονται την ομάδα όμως αν η απόφασή τους είναι ότι πρέπει να φύγουν δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος. Σίγουρα είναι και ο τρόπος».

Όσο για το δικό του θέμα και συμβόλαιο αρκέστηκε στα βασικά: «Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό μου. Με ποιον θα μιλήσω εγώ; Δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα. Μπορεί να έρθει κάποιος άλλος και να πει βάζω τα λεφτά μου θέλω κάποιον άλλον προπονητή. Όσο είμαστε εμείς στην ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ