aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Είμαι ανοικτός για νέο συμβόλαιο…»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανέφερε πως είναι ανοικτός να ανανεώσει το συμβόλαιό του εφόσον του το προσφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Αναλυτικά όσα είπε στη χθεσινή συνέντευξή του:

Για το διάστημα της τιμωρίας του με τρεις αγωνιστικές: «Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος. Αποβλήθηκα στο ματς με την ΑΕΚ και χρειάστηκε για τρεις εβδομάδες να κάνω απλά προπονήσεις. Εύχομαι από εδώ και πέρα να αγωνίζομαι περισσότερο γιατί αυτό θέλω πάντα».

Για την αποβολή του στο ΟΑΚΑ: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό και προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, έμαθα από αυτό το λάθος, έπρεπε να το αποφύγω και δεν είμαι περήφανος για αυτή τη συμπεριφορά μου. Δεν είμαι τέτοιου είδους παίκτης και θέλω και πάλι να ζητήσω συγγνώμη».

Για το πώς είδε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα: «Είχαμε σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ενώ είχε και τραυματισμούς που συνεχίζονται και τώρα. Σαφώς και έπρεπε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, αλλά η γενική εικόνα ήταν καλή».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα του «τριφυλλιού»: «Προσωπικά δεν ασχολούμαι. Κάθε ομάδα έχει προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα αλλά εμείς έχουμε καλύτερη. Την Κυριακή πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να ανεβάσουμε και άλλο την απόδοσή μας. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Έχει καλούς παίκτες αν και έχασε σημαντικά στελέχη. Έχει όμως και πάλι ποιοτικούς παίκτες και επαναλαμβάνω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να παίξει με αντεπιθέσεις και επομένως πρέπει εμείς να είμαστε προσεκτικοί και φυσικά να σκοράρουμε περισσότερες φορές από τον αντίπαλό μας».

Για το ότι την Κυριακή η Τούμπα και πάλι θα έχει κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό. Ανεξάρτητα αν εμείς δεν χάσαμε βαθμό σε όλα τα ματς που παίξαμε χωρίς κόσμο, είναι πάντα καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες. Μας δίνουν ενέργεια και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι και διασκέδαση. Μακάρι να μη χρειαστεί να παίξουμε ξανά στην άδεια Τούμπα. Κανείς δεν το θέλει».

Για το μέλλον του και αν σκέφτεται κάτι αυτή τη στιγμή: «Θα πω το ίδιο που είχα πει και το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ όπως και η οικογένειά μου. Ξέρω ότι δεν παίζω πολύ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Περιμένω τις ευκαιρίες μου για να αποδείξω στον προπονητή μου την αξία μου. Είμαι ανοικτός ακόμη και για επέκταση του συμβολαίου μου αν η ΠΑΕ το θελήσει. Απλά ξέρω ότι καθημερινά δίνουμε μάχη για να κερδίσουμε τον προπονητή μας και να πάρουμε ευκαιρία. Αυτό κάνω και εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ