aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Εγκλήματα» Μάνταλου, κόλλησε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός!

«Εγκλήματα» Μάνταλου, κόλλησε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός!

Νίκη εκτός έδρας -συνεχίζει να- αγνοείται για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι»… πέταξαν στα σκουπίδια μια «χρυσή» ευκαιρία, να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι, καθώς αγωνίζονταν για περισσότερη από μισή ώρα με παίκτη παραπάνω κόντρα στον μαχητικό Ατρόμητο, αλλά έμειναν, τελικά, στο 1-1 και παραμένουν χωρίς «τρίποντο» μακριά από τη Λεωφόρο!

Μεγάλος και αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ωστόσο, ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος, σε μία από τις χειρότερες διαιτησίες (αν όχι τη χειρότερη) της φετινής Σούπερ Λίγκας, αφού: Έχει δώσει «ένα στα τρία» πεντακάθαρα πέναλτι(!) για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχει δείξει την άσπρη βούλα στο φινάλε του ματς, σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα, ενώ δεν αποβάλλει τον Αιγύπτιο, που διαμαρτύρεται για τη φάση, βρίζοντας τον βοηθό, όπως και τον Χατζηισαΐα, στο 68′, ο οποίος φτύνει τον Μολίνς! Μοναδική σωστή απόφασή του, δηλαδή, είναι η αποβολή του Κιβρακίδη, στο 68′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα -την οποία και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα ο αρχηγός του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάουντα, με καταπληκτικό σουτ, άνοιξε το σκορ στο 3′, για να έρθει η ισοφάριση με το πέναλτι του Μολίνς, στο 30ό λεπτό. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 48′, με τον «κεραυνό» του Μάντσον από 40 μέτρα να αλλάζει πορεία από την επέμβαση του Διούδη, με τον 24χρονο να κάνει, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, μεγάλη εμφάνιση, «κατεβάζοντας ρολά»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ