aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Έφυγε» ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ

Εχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο η ιστορία του 24χρονου Κύπριου, Νάσου Κωνσταντίνου, οπαδού του ΠΑΟΚ που νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση χούλιγκαν.

Σήμερα το πρωί ο 24χρονος νέος, ο οποίος ήταν εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη κατέληξε. Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώνας στο Sport24.gr, o διευθυντής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Κώστας Εμμανουηλίδης. «Ο Νασος δεν άντεξε άλλο, κατέληξε το πρωί. Ήδη η οικογένειά του από την Κύπρο παραλαμβάνει τη σορό του».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω Facebook: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία.

Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε…».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδωσε εντολή ο «Δικέφαλος» να παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμός και «γιατί;». Ξυπνήστε επιτέλους…

Αποσύρει το «6» του Νάσου ο Φοίνικας!

Θρηνεί το χαμό του Νάσου η οικογένεια του Αντωνιάδη…

«Λύγισαν» και οι πέτρες για τον Νάσο

Αναστασιάδης για Νάσο: «Για χάρη της τυφλής οπαδικής βίας»

Κρίσιμες ώρες στη Θεσσαλονίκη για τον 24χρονο από την Πάφο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ