aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έφτασε τους 14 δανεικούς ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, είναι ίσως από τις ελάχιστες ομάδες στο πρωτάθλημα που έχει δώσει τόσους πολλούς δανεικούς ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Super και της Football League. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ελέγξει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και την πορεία που κάνουν στις ομάδες που αγωνίζονται, καθώς αν έμενα στον φετινό ΠΑΟΚ θα ήταν μονίμως στην εξέδρα.

Ο Δικέφαλος χθες ανακοίνωσε τον δανεισμό των Μουλέν και Μιχόγεβιτς σε Ανκαραγκουτσού και ΟΦΗ αντίστοιχα, φτάνοντας έτσι να έχει δώσει 14 δανεικούς παίκτες σε ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτοί είναι: Πέδρο Ενρίκε (Αστανά), Εργκους Κάτσε (Παναθηναϊκός), Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισάίας (Ατρόμητος), Νίκος Μέλισσας (Λαμία), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Μάρκο Μιχόγεβιτς (ΟΦΗ), Ιλια Μαρκόφσκι (Αιγινιακός), Χρήστος Γιαννακίδης (Πανσερραϊκός), Νικόλας Ματθαίου, Γιώργος Μούτσα, Χρήστος Παπαδόπουλος (Καραϊσκάκης).

Τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως ο συγκεκριμένος αριθμός α ανέβει καθώς όσο φτάνουμε στο κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν και ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να βρουν μια θέση αν όχι στην 11αδα, στην αποστολή, θα αναζητήσουν την τύχη τους άλλου. Σ’ αυτή την κατηγορία είναι οι Λάμπρου, Μυστακίδης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιες εκπλήξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ