aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έφτασε στην Ελλάδα ο Τουρέ (pics)

H μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Αφρικανός μέσος, Γιαγιά Τουρέ, επιστρέφει στον Πειραιά μετά από δώδεκα χρόνια και την πρώτη του θητεία στους “ερυθρόλευκους”.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη του 35χρονου μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού. Υπενθυμίζεται ότι στις 19:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για τις λεπτομέρειες της υπογραφής του, παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού!

Ο 35χρονος χαφ θα λάβει 2.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής, ενώ θα “καρπωθεί” 2.500.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο. Συνολικά, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει περισσότερα από 7.000.000 ευρώ, αφού μέσα στο deal υπάρχει κι εφορία ύψους 2.500.000 ευρώ, αλλά κι η προμήθεια που θα λάβει ο ατζέντης του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Εξάλλου είναι κάτι που είχε γίνει και στο παρελθόν με τον Ισπανό τερματοφύλακα, Ρομπέρτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαγιά Τουρέ Τουρέ μετά τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, πραγματοποιώντας μια τεράστια καριέρα στο ύψιστο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ