aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έδωσαν τη μάχη τους και περιμένουν

Εδωσαν τη μάχη τους και περιμένουν… Η αναμονή, όμως, του Πανιωνίου δεν θα διαρκέσει για πολύ, αφού η UΕFΑ ίσως ακόμη και σήμερα να κοινοποιήσει στην ΕΠΟ την απόφασή της για την αδειοδότηση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Πέρα από το να περιμένουν, στον Πανιώνιο δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

Αλλωστε ό,τι ήταν να κάνουν το έπραξαν στο Παρίσι χθες με την παρέμβασή τους στην αρμόδια επιτροπή που συνεδρίαζε επί δυο ώρες για το θέμα του Πανιωνίου, μετά τη σχετική αρνητική εισήγηση που υπήρχε από την εταιρεία Deloitte που διενήργησε τον έλεγχο στον φάκελό του.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε τον σύλλογο, χρειάστηκε να απαντήσει σε 15 ερωτήσεις που του τέθηκαν, για τις οποίες όμως ο Πανιώνιος είχε ανάλογη απάντηση. Το γεγονός όμως ότι δεν υπήρχε κάτι να τους αιφνιδιάσει όσο θετικό ακούγεται, άλλο τόσο αρνητικό είναι, καθώς αυτά για τα οποία ρωτήθηκε δεν ήταν και λίγα… Οι «κυανέρυθροι» όμως είναι πλέον προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Προετοιμασμένος ωστόσο θα πρέπει να ήταν και ο Νίκος Παπαδόπουλος για την απόφαση της ομάδας.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, που φέτος αποτέλεσε εναλλακτική λύση, άκουσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να του λέει να ψάξει να βρει ομάδα παρότι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και παρότι μπροστά του πλέον δεν θα βρίσκεται ο Διούδης, που έπαιξε βασικός, καθώς δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο. Οι «Νεοσμυρνιώτες» όμως απέκτησαν τον Κώστα Θεοδωρόπουλο και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιαννιώτη.

Με το θέμα του Παπαδόπουλου, και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργυρόπουλο, ο Πανιώνιος τακτοποιεί όλα τα θέματα του ρόστερ του και επικεντρώνεται στις μεταγραφές του. Ο Τσιλιανίδης λένε στη Νέα Σμύρνη ότι κατά 95% είναι δικός τους παίχτης, όμως ο Αστέρας Τρίπολης κινείται δυναμικά για τον ίδιο παίχτη. Επίσης, στον Λαμπρόπουλο της ΑΕΚ, από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος, ο Πανιώνιος θα σπεύσει να του κάνει πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ