aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Έδεσε» και Καμαρά ο Ολυμπιακός!

Μετά τους Ελ Αραμπί, Σεμέδο και Μασούρα, ο Ολυμπιακός συνέχισε να «δένει» τον κορμό του. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μαντί Καμαρά μέχρι το 2024.

Ο 24χρονος άσος από τη Γουινέα έχει εξελιχθεί στο ίσως πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο των «ερυθρόλευκων». Από το καλοκαίρι του 2018, όταν κι αποκτήθηκε από την Αζαξιό, έχει τρομερή εξέλιξη μετρώντας συνολικά 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ φέτος.

Συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει 112 εμφανίσεις, 16 τέρματα και 11 τελικές πάσες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαντί Καμαρά. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μαντί Καμαρά γεννήθηκε στο Ματάμ της Γουϊνέας στις 28 Φεβρουαρίου του 1997. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντομπα, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Αζαξιό. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λίγους μήνες αργότερα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον μετράει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μία φορά.

Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ