aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έδειξε τα δόντια του στο ντέρμπι ο Εργοτέλης

Προβάδισμα για τον ΟΦΗ, όμως ο Εργοτέλης έμεινε ζωντανός για την πρόκριση παρά το 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Παγκρήτιο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι παίκτες του Παπαδόπουλου έβγαλαν νεύρο και ένταση στο παιχνίδι, που ήταν αρκετά δυνατό. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Έτσι, η λύση δόθηκε από… μακριά, όταν ο Νάστος με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 28ο λεπτό. Το 0-1 «ξύπνησε» κάπως τους γηπεδούχους που ανέβασαν σταδιακά στροφές και θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει πριν το ημίχρονο, όμως στάθηκαν άτυχοι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως καλύτερο, αφού υπήρχαν περισσότεροι κενοί χώροι. Ο ΟΦΗ παρότι ξεκίνησε καλύτερα δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και ο Εργοτέλης, που παρέμεινε πιστός στο πλάνο του κατάφερε να απαντήσει με τον Ιατρούδη στο 66ο λεπτό. Μετά το 1-1 οι γηπεδούχοι ξεθάρρεψαν και παρέμειναν στην επίθεση και στο φινάλε του ματς έχασαν μεγάλη ευκαιρία όμως ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κουατένγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ