aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Έχω να πω πολλά, αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα»

«Έχω να πω πολλά, αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα»

O Άρης γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, παρουσιάζοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία ήχησαν σαν καμπανάκι ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ (24/06, 19:00) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής των κιτρίνων, Άγγελος Χαριστέας, με ανάρτηση στο Instagram, ζήτησε στήριξη από τον κόσμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τονίζοντας πως στο τέλος θα γίνει το ταμείο για όλους.

«Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτέ από ένα παιχνίδι αλλά από τη συνολική εικόνα που έχουν σε όλη τη χρόνια, όπως επίσης και από την επίτευξη των στόχων.Όταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser, αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική. Eίναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του Kυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Εχω να πω πολλά, αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας. VAMOS», αναφέρει το μήνυμά του.

 

View this post on Instagram

 

Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτε από ένα παιχνίδι αλλά από την συνολική εικόνα που έχουν σε όλη την χρόνια οπως επισης και από την επίτευξη των στόχων .Οταν χάνεις και δεν σηκώνεις κεφάλι είσαι loser αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winer. Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα παραπάνω από φυσιολογική από όλους .Δεν είναι καιρός για κριτική είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους .Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και παραμένει στην κούρσα του κυπέλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό .Εχω να πω πολλά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα.Στο τέλος λογαριασμό για όλους μας .VAMOS @arisfc_official

A post shared by Angelos Charisteas (@angeloscharisteas_official_) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ