aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈχει πάρει τον... αέρα του Αστέρα η Λαμία!

Έχει πάρει τον… αέρα του Αστέρα η Λαμία!

Έχει πάρει τον… αέρα του Αστέρα η Λαμία! Οι Φθιωτοί έμειναν και στο τέταρτο μεταξύ τους ματς αήττητοι καθώς έφυγαν με το 0-0 από την Τρίπολη σε ένα τραγικό ματς από άποψη θεάματος, ρυθμού και φάσεων!

Άνετος βαθμός για την ομάδα του Μάκη Χάβου που δεν απειλήθηκε καθόλου αλλά ούτε απείλησε και η ίδια, σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν θα θυμάται… αύριο! Στους 30 βαθμούς ανέβηκε η Λαμία, με τον Αστέρα να φτάνει τους 27 και να πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Με στόχο να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους μπήκε η Λαμία στο ματς. Η ομάδα του Μάκη Χάβου πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα, είχε τον έλεγχο και την κατοχή και μερικές καλές στιγμές όπως το μονοκόμματο σουτ του Καραμάνου (2’) που πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι άρχιζε να γίνεται πιο «σκληρό», τα φάουλ γίνονταν το ένα μετά το άλλο αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να βγάλει από νωρίς τις κάρτες από το τσεπάκι του. Στο 16’ ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες με τον Φερνάντεθ αλλά ο Σαράνοφ είχε καλή θέση και το… έβγαλε. Τα λεπτά περνούσαν, οι φάσεις «αγνοούνταν» μπροστά στις δύο εστίες, ο ρυθμός ήταν αργός και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε όπως ξεκίνησε χωρίς τέρματα (0-0).

Με αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παράσχος βγάζοντας τον Μανιά και βάζοντας τον Αραβίδη, ενώ λίγα λεπτά μετά πέρασε στο ματς και τον Τσιλιανίδη αντί του Φερνάντεθ, θέλοντας να τονώσει την επιθετική του γραμμή. Και μπορεί μεν οι γηπεδούχοι να πατούσαν καλύτερα στην επανάληψη αλλά δεν έφτιαχναν φάσεις ούτε με… αίτηση μπροστά στην εστία του Σαράνοφ. Όχι, βέβαια, ότι το έκανε η Λαμία, με την ομάδα του Μάκη Χάβου να δείχνει να συμβιβάζεται με την ισοπαλία όσο περνούσε η ώρα. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων φρέσκαρε την ομάδα του με σωστές αλλαγές και η Λαμία κατάφερε να μείνει αήττητη και στην τέταρτη φορά που κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (29’ Ορτέγκα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ (54’ Τσιλιανίδης), Μανιάς (46’ Αραβίδης), Καλτσάς.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς (88’ Μπουλούλης), Τομάς (72’ Επστάιν), Μπερτόλιο (85’ Πίτι), Καραμάνος, Μπαράλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ