aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈχασε με κάτω τα χέρια και πέταξε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ!

Έχασε με κάτω τα χέρια και πέταξε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ!

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ο εξαιρετικός Αστέρας επικράτησε 2-0 κόντρα στην ομάδα του Χιμένεθ, που δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού.

Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», οι Αρκάδες «χτύπησαν» στο 47ο λεπτό με τον Μουνάφο. Η χαριστική βολή από την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα, ήρθε στο 81’ με αντεπίθεση την οποία ολοκλήρωσε ο Μανιάς. Δεν αποβλήθηκε στο 76ο λεπτό ο Ισνάλντο, ο οποίος έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αϊντάρεβιτς.

Προβληματική η εικόνα της Ένωσης σχεδόν σε ολόκληρη την αναμέτρηση. Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να βγάλουν ευκαιρίες και να απειλήσουν. Δεν αντέδρασαν μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, ενώ στο 51′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ισνάλντο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Τσουκαλάς, Μουνάφο, Μαντίντα, Ισνάλδο (79’ Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Δουβίκας (74’ Μανιάς)

Στον πάγκο: Τσίφτης, Κυριακόπουλος, Τόσνο, Ζουμά, Γκόντο

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γιαννούτσος, Βινίσιους (55’ Λιβάγια), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο (70’ Τρίστασον)

Στον πάγκο: Ανέστης, Κλωναρίδης, Τζανετόπουλος, Πατίτο

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ